Júniusi Mór Fit Run: eredmények!

Júniusi Mór Fit Run: eredmények!



Ma, 2024. június 30-án megrendezésre került az e havi Mór Fit Run futóverseny. Jó hangulatban, beszélgetve telt az esemény, reméljük, hogy a legfiatalabbaktól a szépkorúakig mindenki jól érezte magát!

Íme a női és férfi kategóriákban az első 3-3 helyezett:

A férfiak között Páli Miron szép tempóval ért célba, 24:10-es idővel szerezve meg ismét az első helyet. Krausz Csaba is remekelt, csupán néhány másodperccel lemaradva Mirontól, 24:32-es idővel érkezett be a második helyre. Lakatos-Szitó Mátyás először járt nálunk és szintén kiváló teljesítményt nyújtott, 27:42-es időeredménnyel szerezve meg a képzeletbeli bronzérmet.

A hölgyek között Geszler Csilla fantasztikus futással, 26:09-es idővel biztosította be magának az első helyet. Csillát követően Batáné Akl Ibolyát köszönthettük a célban, aki 29:10-es időeredménnyel ért be, megszerezve a második helyet. Csőke Erika is remekül teljesített, 31:41-es idejével harmadik helyezett lett.

{getButton} $text={További eredmények} $icon={link}

👏 Gratulálunk minden résztvevőnek, szuper eredményeket értetek el, a nagy meleg ellenére is! Köszönjük, hogy részvételetekkel hozzájárultatok a júniusi Mór Fit Run sikeréhez! Itt mindenki igazi nyertes, aki átlépte a célvonalat, hiszen (reméljük), hogy e hónapban is egy szuper közös futáson vehettetek részt! 💚 Várunk benneteket a következő versenyen is, július 28-án, vasárnap 9:00 órakor!

Fotók hamarosan!

Újabb Régebbi